smiglo24 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Witam Niestety skończyły nie się pomysły do rozwiązania tego problemu... Co mogę dodać:-System świeżo po formacie Win7 64bit-Sterowniki które działały wcześniej nie chcą-Sprawdzałem na dwóch kablach i drógim kompie i nadal to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Sdk zainstalowane? Włącz telefon w trybie fastboot (POWER + VOL -) i poczekaj (wczoraj mi się tak coś zainstlowało - błędów nie mam o.O) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 smiglo24 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Nie nie miałem zainstalowane SDK i nie moge zainstalować?Woła o JDK ale przecież ją mam Natomiast sprawa po wciśnięciu skrótu "power + vol-" wygląda tak Z racji takiej że jutro lece do PL to musze zawiesić temat na pare dni.Telefon jest uwalony i nie będe go brał ze sobą.Także po powrocie może przyjdą jakieś lepsze pomysły do głowy , mojej jaki waszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 http://www.alcatelonetouch.com/global-en/images/contents/faq/usb_host_driver_2.0.6.8.rarużyj tego - podłącz telefon - wejdź w Menadzer uządzeń - wybierz Qualcomtamcoś i że zainstalujesz ręcznie z lokalizacji. Rozpakuj folder i tam w okienku wybierz rozpakowany_folder/Vista. Zezwól na instalacje i już 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 smiglo24 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Wielkie dzięki !!!!Pomogło jak nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
smiglo24
Witam
Niestety skończyły nie się pomysły do rozwiązania tego problemu...
Co mogę dodać:
-System świeżo po formacie Win7 64bit
-Sterowniki które działały wcześniej nie chcą
-Sprawdzałem na dwóch kablach i drógim kompie i nadal to samo
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi