Arianv8 Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Witam.Mam problem z telefonem albo ładowarka nie oryginalną a chodzi o to ze nie chce się ładować nawet gdy podłączę do komputera.Na baterii pisze 3.6V 1500mAh a ładowarkę mam 5.0v 1200mA i drugą 5v 1000mah.Nie wiem czy to wina ładowarki czy telefonu ?Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Jeżeli komputer nie podładowuje telefonu to... na logikę, ale problem nie leży w ładowarkach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Arianv8
Witam.
Mam problem z telefonem albo ładowarka nie oryginalną a chodzi o to ze nie chce się ładować nawet gdy podłączę do komputera.
Na baterii pisze 3.6V 1500mAh a ładowarkę mam 5.0v 1200mA i drugą 5v 1000mah.
Nie wiem czy to wina ładowarki czy telefonu ?
Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi