Michał Gajewski Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Dwa dni temu zainstalowałem CM 11. i pierwszy problem jaki zauważyłem puki co to fakt że nie mogę się połączyć z komputerem przez USB. Proszę o pomoc w tym temacie, Dodam że opcje debugowania włączyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BR4KUS Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 A sterowniki masz odpowiednie zainstalowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michał Gajewski Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Zanim wgrałem CM11 to działało wszystko na oryginalnym androidzie. Instalowałem tylko kies. Gdzie znaleść te sterowniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Internet, GoogleUSB Samsung Drivers Myślimy koledzy.. myślimy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michał Gajewski Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Problem był z USB 3.0 Wszystko już działa, temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szymon KUCKO Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Ja też miałem taki problem.Naprawiłem za pomocą SDK.Trzeba aktualizować adb i zatwierdzić certyfikat w smartphonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Michał Gajewski
Dwa dni temu zainstalowałem CM 11. i pierwszy problem jaki zauważyłem puki co to fakt że nie mogę się połączyć z komputerem przez USB. Proszę o pomoc w tym temacie, Dodam że opcje debugowania włączyłem.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi