sqlasist Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Po wgraniu Cyanogena nie mogę udostępniać wifi Teathering przez usb, wifi, blut nie dziala a jest mi potrzebne przed wgraniem moda wszystko dzialalo blad wystepuje nastepujaco: po zaznaczeniu teatheringu sie automatycznie wylacza lub udostepni a dostep do internetu ograniczony (nie ma przesylu) Przepraszam za nazwe tematu. nowa nazwa lecz nie moge edytowac: [CyanogenMod 11] Tethering nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Próbowałeś wgrywać inne kenrele pod CM ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sqlasist Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) teraz się w ogóle włączyć nie może http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/3186-cyanogenmod-11-telefon-sie-nie-wlacza/Wszystko działa dzięki cm-11-20140807-UNOFFICIAL-codina oraz gapps-kk-20140105-signedDziękuję! Edytowane 3 Listopada 2014 przez NeoCM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sqlasist
Po wgraniu Cyanogena nie mogę udostępniać wifi
Teathering przez usb, wifi, blut nie dziala a jest mi potrzebne
przed wgraniem moda wszystko dzialalo
blad wystepuje nastepujaco:
po zaznaczeniu teatheringu sie automatycznie wylacza lub udostepni a dostep do internetu ograniczony (nie ma przesylu)
Przepraszam za nazwe tematu. nowa nazwa lecz nie moge edytowac:
[CyanogenMod 11] Tethering nie dziala
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi