NeoCM Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Jak w temacie.. Co o nich powiecie? foto A3 i A5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 A5 jak dla mnie ciekawy i gdy cena będzie odpowiednia na pewno się nad nim zastanowią, chyba że ceny Alphy mocno w dół polecą, wersja z exynosem i chipem audio Wolfsona kusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beep Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Moim zdaniem Samsung tymi o to telefonami się nie popisali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 A mnie akurat się podoba A5 A 3 jest za mały jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Parametry niższej półki zamknięte w ładnej obudowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Gdyby cena byla niższa o jakies 30-40% to i może odniosly by jakis sukces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 poczekaj z 2-3 miesiące, to stanieją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi