Alan Malinowski Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 To jest na Galaxy Trend GT-S7560 ? Pobrałem to - "CM-11-20160722-UNOFFICIAL-kylessopen" i mi pisze przy instalacji przez CWM że moje urządzenie jest jakieś tam a nie kylessopen i nie mogę zainstalować cm ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Dziwne, ja aktualnie korzystam z tego fona na tym cm i jest ok, wql to preferowane jest twrp 3.0Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaczko Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Starczy tylko TWRP 2.7.0 zainstalować czy muszę koniecznie oba instalować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Preferowane twrp 3.0Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaczko Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Rozumiem, a wiesz może czy są jakieś kernele pod tego cyana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Na CM 11 nic nie znalazłem dla tego urządzenia :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaczko Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 jest problem, zaczynam instalować cyana, wchodzę w recovery ale w ogóle nie wyszukuje mi plików z gappsem i cyanem. Całe archiwa w rarze wrzuciłem na karte pamięci i nie pokazuje ich Edit: TWRP 2.7 nie pokazał tych plików, TWRP 3.0 zainstalowałem i lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master2007 Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Siema Mam stockowy rom na GT-S7560 android 4.0.4 i chce wgrać ten soft. Wgrywam na telefon TWRP 3.0 wrzucam rom na kartę i instaluje przez TWRP? Dobrze myślę? I Pytanie o Gapsy które wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Pico Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master2007 Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Pico plus to co jest zaznaczone tak? A reszta moich pytań DusieK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Tak, reszta dobrze zaznaczone tak tak, twrp 3.0 na kartę sd i instalujesz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi