aloisy Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Stary i chyba najlepszy system jaki znam to chyba C - wszystkie nokie na tym śmigały i nikt nie miał wirusów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Gdyby obecnie Symbian był supportowany (ale nie ten dotykowy, zwykły) według polityki "NOKII" szybkością zmiótłby androida i ios. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 na 100%. Ale rozwój technologii byłby w ciemnej d... Nawet z wadami kocham dzisiejsze androidy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Symbian upadł bo była za bezpieczny, teraz zarabia sie na lukach nie na bezpieczeństwie faktycznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 bo była za bezpiecznyJak zawsze swoje. C nie upadł bo był bezpieczny tylko nadszedł kres jego rozwinięcia.teraz zarabia sie na lukach nie na bezpieczeństwieCzyli nic się nie zmieniło - od czasów Mk vir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 zmieniło sie, była wersja nowa symbiana i to naprwde mocno rozbudowana jak android, ale nie było za duzo opcji piracenia przez producentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Dla mnie dobra opcją był Windows Mobile.Pamiętam jak wgrywałem na omni custom romy.. Albo na HTC Touch HD... hmmmI jak on mocno wyprzedzał juz symbiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Ja na MDA 2 wg rywalem Windows 2003 a najlepsza gra to bustem - najlepsza na smartfona którą kiedykolwiek miałem @tt S3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Dla mnie dobra opcją był Windows Mobile.Pamiętam jak wgrywałem na omni custom romy.. Albo na HTC Touch HD... hmmmI jak on mocno wyprzedzał juz symbiana. teraz ewoluował w W8.1R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Windows Phone to insza inszość. Z resztą nokia się pogrążyła i ni ma nokii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Ktoś pamięta Badę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 @King_Stone_69 tak, niby atrapa androida a na takim wave śmigał, beż zacięć, z tym że nie ma co się ciąć antek też by się nie ciął z 10apkami xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Na wave III da się wgrać andka więc fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 @King_Stone_69 na wave pierwszej generacji też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi