Szymon KUCKO Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Witam.Nie dawno flashowałem cwm recovery (tylko to nie była wersja pod mój model telefonu) za pomocą rom managera.Gdy chcę uruchomić system to ciągle mam napis bootloadera "NOKIA"Komputer nie wykrywa recovery (sprawdzałem na kilku komputerach z windows 7 i 8)Czy się da jeszcze uratować ten telefon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Musisz wgrać firmware.W noki wgrywa się poprzez Nokia Care Suite. Możesz sugerować się poradnikami na Windows Phone 8 dla nokii. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szymon KUCKO Opublikowano 22 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Znalazłem coś takie http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2668005 , tylko czy będzie mi działa jeśli komputer mi nie wykrywa urządzenia? Zrobiłem tak jak było opisane w linku wyżej.NeoCM dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 No to dobrze. Problem rozwiązany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szymon KUCKO Opublikowano 22 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Szymon KUCKO
Witam.
Nie dawno flashowałem cwm recovery (tylko to nie była wersja pod mój model telefonu) za pomocą rom managera.
Gdy chcę uruchomić system to ciągle mam napis bootloadera "NOKIA"
Komputer nie wykrywa recovery (sprawdzałem na kilku komputerach z windows 7 i 8)
Czy się da jeszcze uratować ten telefon?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi