Siege Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Witajcie, działa Wam gps na cm11?Mój i9195 nie łapie sygnału z satelity w Google Maps oraz w Yanosiku.Wgrałem sobie GPS Status & Toolbox, ale w niczym to nie pomogło - dalej nie łapie sygnału satelity.Mieliście z tym problem i wiecie może jak go rozwiązać? Znalazłem temat na xda, gdzie gość oferuje rozwiązanie, ale czy to pasuje również do s4 mini?link do tematu:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1266525 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Powinno działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Siege Opublikowano 18 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Miałem wątpliwości, bo problem został rozwiązany w temacie dotyczącym HTC, ale sprawdziłem i działa również na s4 Mini, przynajmniej na tych dwóch aplikacjach, które wymieniłem. Co prawda podczas postoju na światłach Yanosik potrafi pokazać prędkość 5 km/h, ale z tego, co pamiętam, to chyba zawsze tak było. Najważniejsze, że działa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Więc wątek zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Siege
Witajcie, działa Wam gps na cm11?
Mój i9195 nie łapie sygnału z satelity w Google Maps oraz w Yanosiku.
Wgrałem sobie GPS Status & Toolbox, ale w niczym to nie pomogło - dalej nie łapie sygnału satelity.
Mieliście z tym problem i wiecie może jak go rozwiązać?
Znalazłem temat na xda, gdzie gość oferuje rozwiązanie, ale czy to pasuje również do s4 mini?
link do tematu:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1266525
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi