Pobrałem wrzuciłem tak samo jak roota i tak samo wszedłem w Recovery kliknąłem ,,Apply update from sdcard'' nastepnie wybrałem owy rom..i bum zainstalował się tylko że zle.. ciągle po włączeniu tel. pojawia mi się Animacja Cyanogenmod (okrąg w którym kręcą się linie...)
Przed instalacją nie formatowałem nic ani nie włączyłem trybu Debugowania teraz jedyne co moge to włączyć recovery, Download mode itp co zrobić ? jak wgrac stary room ? Pomocy
Pytanie
Orochimaru
Witam od kilku dni mam Samsunga Galaxy S Plus, postanowiłem trochę się nim pobawić i wgrać ROOT'a tak więc też zrobiłem.
Pobrałem Roota> Wrzuciłem Do tel,>Włączyłem Recovery itp. Zainstalował mi się SuperUnser i wszystko gicio więc poszedłem za ciosem i chciałem wgrać nowy Rom z tej str http://androidstuff.pl/aktualizacja-galaxy-s-plus-gt-i9001-do-jelly-bean-4-2-2-z-cm10-1-m2/
Pobrałem wrzuciłem tak samo jak roota i tak samo wszedłem w Recovery kliknąłem ,,Apply update from sdcard'' nastepnie wybrałem owy rom..i bum zainstalował się tylko że zle.. ciągle po włączeniu tel. pojawia mi się Animacja Cyanogenmod (okrąg w którym kręcą się linie...)
Przed instalacją nie formatowałem nic ani nie włączyłem trybu Debugowania teraz jedyne co moge to włączyć recovery, Download mode itp co zrobić ? jak wgrac stary room ? Pomocy
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi