NeoCM Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Co powiecie o zapowiadanym nowym nexusie? Wyjdzie on od Motoroli... Ma on posiadać wyświetlacz o przekątnej prawie 6 cali,ponad to układ graficzny snapdragon 805.3 GB ram i 32 GB pamięci wbudowanej.Warto dodać, iż aparat 13 Mpix.. Czy bylibyście zainteresowani nowym modelem ze systemem Android L? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Po co to QHD, po co te 6 cali, mogli dać większą baterie w końcu, poza tymi wadami chyba ideał, przynajmniej dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelan Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Przesadzili z wielkością ekranu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR4KUS Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 A tutaj prawdopodobny wygląd nowego Nexusa: http://cyanogenmod.pl/2014/10/15/tak-wlasnie-bedzie-wygladal-nexus-6/Android L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Właśnie czytam komentarze.. I powiem wam, że są dla mnie śmieszna (innych stron)Ludzie narzekają na taki wyświetlacz.. ja mam we flexie 6 cali. I dla mnie 4,7 cala to tragedia. Przyzwyczaiłem się.Jak dla mnie to dobrze, że ma taki duży wyświetlacz. Przede wszystkim telefon mi się podoba, lepiej się prezentuje niż te od LG Nexusy. I tak winno być. Wygląd jak dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelan Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Dla mnie ideał to 5,2". 6 calowy wyświetlacz jest moim zdaniem nieporeczny. Co do wyglądu to jest bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Bardzo ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi