Marsyl Morawski Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Witam, jestem nowy na forum Piszę z pytaniem i prośbą o pomoc w rowiązaniu mojego problemu z JellyKat v5.Otóż po instalacji systemu co chwilę wyskakuje komunikat " Aplikacja klawiatura samsung została zatrzymana" Proszę o pomoc. Marsyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Zainstaluj jakąś inną klawiaturę ze sklepu http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/2322-alternatywne-klawiatury-do-androida/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Wykonałeś pełne wipe przed instalacją romu ? Ale ja też miałem problemy z tym romem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Marsyl Morawski
Witam, jestem nowy na forum
Piszę z pytaniem i prośbą o pomoc w rowiązaniu mojego problemu z JellyKat v5.
Otóż po instalacji systemu co chwilę wyskakuje komunikat " Aplikacja klawiatura samsung została zatrzymana"
Proszę o pomoc.
Marsyl
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi