gray Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 uruchomiłem ponownie xperie s i coś się chyba w nim zdupcyło bo ciągle mam screena ładowania się cyanogenu ale nie idzie dalej, nic w nim nie grzebałem przed rebootem jakieś pomysły co zrobić żeby go odpalić a nie stracić ustawieć i aplikacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Nie było żadnej aktualizacji przedtem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gray Opublikowano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 nie, jedynie co zrobiłem to autokonf play mms nie przyszły żadne smsy z konf. to zapodałem restart i już się nie chciał włączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 To nie wiem , ale chyba bedziesz musiał wipy spróbować zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
gray
uruchomiłem ponownie xperie s i coś się chyba w nim zdupcyło bo ciągle mam screena ładowania się cyanogenu ale nie idzie dalej, nic w nim nie grzebałem przed rebootem
jakieś pomysły co zrobić żeby go odpalić a nie stracić ustawieć i aplikacji?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi