NeoCM Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Macie taki problem z CM 11?Ja przy niektórych motywach masz częste FC. Dziś zainstalowałem jakiś motyw na AOKP (też można zmieniać motywy) no i musiałem zrobić restart. Nie dało się nic zrobić.Zaczyna mnie to denerwować powoli w CM, a dokładnie w tych motywach. PS. A w niektórych nie da się zmienić np tapety.. tylko systemowa wchodzi w grę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR4KUS Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Hmm dziwne trochę... Nigdy nie miałem podobnego problemu :/Z własnego doświadczenia wiem, że themy mogą powodować różne dziwne błędy Zakładam, że zawsze jak zmieniasz motyw, to najpierw wybierasz systemowy, reboot, zmiana na ten, który chcesz i znowu reboot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi