festyn Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Witam, mam otoz pytanie czy jest CM pod HTC Desire 300 ? szukam wszedzie i nie moge znalesc... a jesli nie ma czy bylby ktos chetny go stworzyc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Ludzie chyba chcą.. ale jak na razie jest cisza...http://forum.cyanogenmod.org/topic/87554-cyanogenmod-for-htc-desire-300/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 festyn Opublikowano 10 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 no wlasnie to widzialem jeszcze znalazlem cos takiego: http://forum.xda-developers.com/desire-300/development/rom-cm-10-htc-desire-300-t2887854 ale nie wiem czy to wgrywac bo nie ogarniam tematu a jeszcze nigdzie nie zostal przetlumaczony.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 no patrz... a ja szukałem cm 11... dlatego nie znalazłem. Kolego. Hmm musisz :odblokować bootloaderwgrać custom recovery (CWM)oczywiście root. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 festyn Opublikowano 11 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 mam CWM bootloader odblokowany root zrobiony, probowalem wczoraj to wgrac ale nie idzie oczywiscie backup mi sie posypal bo pliku MS5 czy MD5 nie moglo znalesc -,- nie ma to nic do rzeczy ze mam CWM wersja Philzz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Jaki masz błąd w recovery?Dokładny ? Podaj wersje CWM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
festyn
Witam, mam otoz pytanie czy jest CM pod HTC Desire 300 ? szukam wszedzie i nie moge znalesc... a jesli nie ma czy bylby ktos chetny go stworzyc ?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi