Sky Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Ostatnio wyłączyłem telefon i teraz mam tylko logo SONY i nic raz znika potem znowu się pojawia nie moge wejsc nawet do CWM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 wgraj softa przez flashtool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sky Opublikowano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 wgraj softa przez flashtool ok działa teraz, kolejne pytanie mam jak przywrócić aplikacje z kopi systemy? tzn zrobiłem kopie zainstalowałem nowy system i teraz chce mieć te same aplikacje tylko żeby one były w taki stanie jakie je ostatnio miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Ale jak je skopiowałeś ? przez cwm ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sky Opublikowano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 no zrobiłem kopie całego systemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 no to przez cwm dajesz w bacup and restore i potem restore from .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sky Opublikowano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 no to przez cwm dajesz w bacup and restore i potem restore from .. mam boot, system i data i coś tam jeszcze które wybrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 system i data bedzie zawierac gry i aplikacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sky Opublikowano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 system i data bedzie zawierac gry i aplikacjea jak wybiore same data? bo chce tylko na nowym systemie miec aplikacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 to wybierz samo data przeciez sie nic nie stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sky Opublikowano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 to wybierz samo data przeciez sie nic nie stanietyle w tym że jak to wybiore to cały czas mam logo systemu ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 A bacup na jakim systemie robiłes ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sky Opublikowano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 A bacup na jakim systemie robiłes ?robilem backup ICS stocku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 A tu masz kitkata czy GB ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sky Opublikowano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 A tu masz kitkata czy GB ?touchwizahttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2665962 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 dobra nie ważne , to zrób tak wroć na chwile na ics wgraj te apki przez cwm i potem zrob kopie zapasową apek przy użyciu apki ze Sklepu play Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sky Opublikowano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 dobra nie ważne , to zrób tak wroć na chwile na ics wgraj te apki przez cwm i potem zrob kopie zapasową apek przy użyciu apki ze Sklepu play spróbuje wgrać jeszcze 1 rom i wtedy zobacze czy zadziała a jak nie to twoim sposobem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 inny ci nie zadziała bo masz kopie na stock ics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sky
Ostatnio wyłączyłem telefon i teraz mam tylko logo SONY i nic raz znika potem znowu się pojawia nie moge wejsc nawet do CWM
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi