Sky Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Po odblokowaniu BL (bootloadera) nie działa mi wifi, zrobiłem wipe'y nadal nie działa, jak to naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sky Opublikowano 4 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Wystarczyło zmienić kernel. Do zamknięcia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Jaki masz rom i kernel? Wgraj stocka. To WiFi jak nie działa, nie włącza, nie łączy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sky Opublikowano 4 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Jaki masz rom i kernel? Wgraj stocka. To WiFi jak nie działa, nie włącza, nie łączy?Mam STOCKA ICS po tym jak odblokowałem bl wszystko mi usunęło to norma i od tego czasu wifi mi nie działa gdy klikam przycisk włącz to robi się na czarno i pisze włączanie wifi i tak cały czasTo ktoś pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Ale kernel już zmieniłeś jeśli tak to jaki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sky
Po odblokowaniu BL (bootloadera) nie działa mi wifi, zrobiłem wipe'y nadal nie działa, jak to naprawić?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi