Sky Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Witam kupiłem ostatnio nową baterię do mojej neo v i jest taki problem że cały czas pokazuje 100% a w pewnym momencie pisze nagle 0 i telefon się wyłącza, mam ICS tylko kernela mam Alliance, czym to może być przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Provectus Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 na temat jest bo mozliwość jak najbardziej istnieje i to z praktyki, ale na odległosć to można... imho twoje rozwiązanie pokazuje jak mody niszczą soft telefonu i diagnostyke w nich i mówią o konieczności kalibracji bo to nie jest NIC innego czyli pierwsza sugestia była moja dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Zobaczysz ze nie masz racji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Provectus Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 nie ma człowieka nieomylnego (ale sądzisz inaczej za pewne) jak nie preferuje wynalazków najniższej półki jakimi są Sony i Ericsson , one zawsze miały z tym problem... z jakością i trwałością... co prawda jest kilka dobrych modeli ale to jak Seagate... 90% to nieudane prototypy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sky Opublikowano 4 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Temat rozwiązany, dziękuje za pomoc dla jankestera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BR4KUS Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Ktoś tutaj chyba chce dostać po ostrzeżeniu...W wątkach piszemy tylko o danym temacie i nie odbiegamy od niego!Każdy ma prawo się wypowiedzieć, ale każdy ma też prawo się pomylić A tak z mojej strony: u mnie zadziałało wrócenie do KitKata Problem rozwiązany, do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sky Opublikowano 4 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Ktoś tutaj chyba chce dostać po ostrzeżeniu...W wątkach piszemy tylko o danym temacie i nie odbiegamy od niego!Każdy ma prawo się wypowiedzieć, ale każdy ma też prawo się pomylić A tak z mojej strony: u mnie zadziałało wrócenie do KitKata Problem rozwiązany, do zamknięcia.a czy nie pomógłbys mi z nie działającym wifi po odblokowaniu BL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BR4KUS Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Nie wiem, co może być tego przyczyną, dlatego się nie wypowiadałem w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sky
Witam kupiłem ostatnio nową baterię do mojej neo v i jest taki problem że cały czas pokazuje 100% a w pewnym momencie pisze nagle 0 i telefon się wyłącza, mam ICS tylko kernela mam Alliance, czym to może być przyczyną?
32 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi