PolskiSqrwiel Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Witam. Mieszkam na wsi, oraz posiadam kota. Chcę założyć kotu lokalizator lub coś takiego abym wiedział gdzie on się udaje. Czasem jest tak że nawet z 5 dni go nie ma w domu. Po prostu chcę wiedzieć gdzie on w tym czasie przebywa. Najlepiej jakby był mały i dało się go przyczepić do obroży. Macie jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 O czym ty do nas? Kotu lokalizator o.O hahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR4KUS Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Aaahahahhahhahhahaha Kup jakis tani telefon z gpsem i dzwon do niego co 15 minut zebys byl na biezaco Wysłane z mojego Xperia Sola przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi