NeoCM Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 [OnePlus One] CyanogenMod 11 - Stable/Nightly Jest to oficjalna wersja CM 11 od CyanogenMOD!Nie mylić z 11S!! Wymagania:ROOTCWM najnowszeOdblokowany bootloaderInstrukcja:Pobierz rom i Gapps Wrzuć plik na kartę pamięci Wyłącz telefon Uruchom tryb recovery WYkonaj pełne wipe Zainstluj rom, potem gapps RebootPobierz:ROM: http://download.cyanogenmod.org/?device=baconGapps: http://wiki.cyanogenmod.org/w/Google_Apps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Jabłonski Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Będzie działać prawidłowo na HTC one M7 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 2 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Kolego to dział dla OnePlus One - telefon od Cyanogen INC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Jabłonski Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Szukam informacji odnośnie cyanogenmod dla htc one m7, nie mogę odnaleźć się na forum może ktoś pomóc lub podać link. Przepraszam za zaśmiecanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Tu jest link do forum http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum/428-cm-romy-mody/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stratus84 Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Witam, jestem świeżym posiadaczem OnePlus One i dopiero wgryzam się w temat. Wcześniej używałem Samsunga S Plus który działał na CM 10.1/11 ale z tego co widzę OPO we wgrywaniu romów to chyba inna bajka i muszę troszkę poczytać/poszperać zanim zacznę coś tam majstrować. Ogólnie wolę czyste oprogramowanie tj. CM. Może mi ktoś powiedzieć jakie są różnice między CM11S (focjalnym-taki własnie mam aktualnie wgrany) od CM11? Ten co mam działa fajnie ale zależy mi na czystym szybkim romie pozbawionym pierdół i dodatków takich jak np. samsung na siłę wrzuca. Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 CM 11S - jest bez root-a. I głównie tym się różni od wersji CM 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stratus84 Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Dzięki za szybką odpowiedź. Czyli jak wgram CM11 wszystko będzie działać tak samo jak CM11S + root dodatkowo. Jeszcze nie wiem jak się do tego zabrać tak więc nic nie robię tylko czytam i szukam jakichś nowych informacji. Jedyne co zauważyłem na stronce CM, że tam praktycznie każdego dnia wychodzą nowe wersję. Jakby co to którą wybrać jak już będę się zabierał do wgrywania zwykłego CM11? Zawsze najnowszą? W razie pytań i niejasności będę pisał, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Znaczy się... CyanogenMod dzieli swoje firmware... Nightly (codzienne/nocne) - są to wersje z poprawkami, dlatego są wydane codzienneSnapshoot (miesięczne) - przynajmniej raz w miesiącu CM wydaje wersję. Zbiór poprawek nocnych wersji+ skupienie się na innych problemachStable (stabilne wersje CM) - teraz bardzo rzadko się pojawiają, jak sama nazwa mówi są stabilne... w/w opisy tyczą się CyanogenMod 11 CyanogenMod 11S - jest wersją, którą Google oznaczyło swoim znaczkiem i dopuściło do sprzedaży oficjalnego CM. Dlatego jest to wersja "S",nie jest tak aktualizowana jak wersje CM 11. Czy już chcesz wgrać taki rom, czy taki..to zależy od ciebie. Różnica zawsze jest.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porwasz Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 jak sie sprawdza ten fonik po roocie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi