Provectus Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 jak JB? nie, musisz wgrac nowy rom od podstaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweloss Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Chyba mnie nie zrozumiałeś Mam zainstalowany czysty Android 4.4.2 na moim P710 i pytanie, czy jest sposób na zrootowanie czystego Androida KitKat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 no rozumiem... tradycyjny autoryzowany... to tez mówie nie ma i nie bedzie, bo z tego co słyszałem to projekty upadły... na dzien dzisiejszy to jedyny i najlepszy sposób http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/3372-lg-l7-ii-rom-l7-ii-v20a-kitkat-442-root/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweloss Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Czyli zostaje wyłączyć aplikacje google, które będą działać w tle i pracować na telefonie bez roota, lub też Androida 4.4.2 KK zainstalować przez CWM wraz z rootem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 nie zupełnie... CWM juz sie nie uzywa bo jest zbyt awaryjny, lepiej http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/3372-lg-l7-ii-rom-l7-ii-v20a-kitkat-442-root/, najlepsza opcja z zachowaniej struktury recovery i szyfrowani na dwóch blokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweloss Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 No dobra, i chyba zastosuje się do tamtego tematu, co podałeś. Co do tamtego tematu, jest to czysty Android 4.4.2 tylko że dodatkowo ROOT'a mamy rozumiem? Nic się nie będzie sypać? Bo dla mnie to ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 nie, to czysty z TWRP root musisz recznie wgrać spod recovery sprawdzałem i działa OK jak czysty oficjalny bez modyfikacji recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweloss Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Świetnie Pamiętam, że jak chciałem wejść na czystym KitKat w recovery sposobem, jakim wchodzi się na JB, to telefon robił w tym momencie hard reset. Chciałbym tego uniknąć tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 jak wgrasz odpowedni rom to ci ci wyskoczy co innego z tym ze musisz nacisnąć tylko vol+ i nemo no i zaktualizuj bo tka jest 2.8.1 a najnwoszy to 2.8.3 dla p710 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Kolego. A spróbuj najnowszej wersji Kingo ROOT do tego LG L7 II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 próbowałem sam, nie daje rady ten kingo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweloss Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Kingo nie daje rady. Jeszcze jakieś inne "chińskie" programiki sprawdzałem pod root dla P710, ale nic nie rusza. Zostaje tylko wyłączyć aplikacje zbędne od google i tak też pracować na telefonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 albo grać z twrp kdz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gronekmaster Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Witam, wiem, że straszny odkop, ale czy ma ktoś plik kdz? Na serwerze obecnie 404 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil0909 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Witam, może ktoś wrzucić aktualny, działający rom? Link do pobrania nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Poprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi