tego i otóż wgrałem wszystko działa, przed wczoraj pobrałem aktualizację CM wszystko pięknie ładnie się zainstalowało dziś próbowałem przez informacje o telefonie jak ostatnio tam gdzie jest zaktualizuj w CMW wywaliło błąd jakiś tam że nie można otworzyć pliku zip pobrałem program do aktualizacji cyanogenmoda i zadziało teraz pojawiła się aktualizacja jakaś i znów ten problem
Może stary clockwork recovery? jest wersja bodajże clockworkmod v 6.0.5.2
Pytanie
Krystian Wacławik
Witam posiadam CM 11
tego i otóż wgrałem wszystko działa, przed wczoraj pobrałem aktualizację CM wszystko pięknie ładnie się zainstalowało dziś próbowałem przez informacje o telefonie jak ostatnio tam gdzie jest zaktualizuj w CMW wywaliło błąd jakiś tam że nie można otworzyć pliku zip pobrałem program do aktualizacji cyanogenmoda i zadziało teraz pojawiła się aktualizacja jakaś i znów ten problemMoże stary clockwork recovery? jest wersja bodajże clockworkmod v 6.0.5.2
błąd
E: failed to mount /sdcard (no such file or directorymam napisane tak
e:failed to open /data/media/0/cmupdater/cm-11-120140926-nightly-nicki.zip no such file or directory
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi