NeoCM Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Przypadkiem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Ciekawe ile kosztował SwiftKey na iOS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Obrazek który najlepiej podsumowuje Update ios 8. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 26 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Gdzieś było porównanie Iphone 6 z Nexus 4.2 lata różnicy a funkcje prawie identyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Ja miałem alcatela z Froyo to już "przesuwałem" palcem po klawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 WP, IOS czy Android wszystkie są dobre tylko dla konkretnej grupy ludzi andek dla ludzi wymagajacych dużych możliwosci przy dobrej cenie, IOS dla ludzi ceniących design, jakość i prostote, a WP (W8M) dla seniorów bo te kafle sa duże a przy czym byc na czasie i miec kilka rzeczy opcjonalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR4KUS Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Gdzieś było porównanie Iphone 6 z Nexus 4.2 lata różnicy a funkcje prawie identyczne Czy chodzi Ci o to ? Znalazłem jeszcze jeden podobny obrazek, jest po Francusku (przynajmniej tak mi się wydaje xD), ale można raczej wszystko zrozumieć, o co chodzi http://bezuzyteczna.pl/samsung-strollowal-apple-genialna-187333A tutaj taki malutki smaczek nt. nowego sra... iPhone`a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 27 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Tak oto chodziło. W pracy prezesowi tłumaczyłem właśnie politykę tworzenia iPhona. Na koniec sam potwierdził, że po co mu telefon, który jest opóźniony w rozwoju.I dlaczego ludzie kupują tego iPhona? Powiedziałem mu, że ze względu na markę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR4KUS Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Dobrze gadasz, polać Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Też tak myślę ^^ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 hahahaha dobre ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 W życiu bym tego bubla nie wziął , 80 procent ceny to durna reklama, a pozatym mój arc s - na polski łuk wygląda o niebo lepiej niż iphone który potrafi się sam zgiac w kieszeni Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi