NeoCM Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 [Galaxy Ace II] [JB-XXMG2] Ace2Galaxy S4 V2.0 Jest to rom na bazie stocka. Znajdziecie w nim dodatki od Samsunga Galaxy S5 (aplikacje i wygląd) Wymagania:Wgrany i zrootowany stock (najlepiej 4.1+)ROOTCWM 6.0.2.X Info o romie (od autora) Based on JellyBean: I8160XXMG2Rooted - you can chose your appDeodexedBusybox: 1.21.1-stericsonAll system apps moved to preload partitionAOSP lockscreenAirplane statutbarsModified Batterie Icone (you can chose any one you want)Ripple Effect with EncreLong-press Back to Kill appRemoved blotwareTransparent statubarS4 launcher & widgetsOptimizer of startupRom CSC features controllerXposedXthemeXToggleAOSP Keybord Instrukcja:Pobierz ROM Wrzuć go na kartę pamięci Wyłącz telefon Uruchom tryb recovery Wykonaj Wipe Zainstaluj ROM RebootPobierz:ROM: https://yadi.sk/d/MKAo_5SnJJFQH xda: http://forum.xda-developers.com/galaxy-ace/ace-2-develop/rom-ace2galaxy-s4-v2-0-t2859087 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szyman Priatka Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Sieeema, możesz coś więcej o tym romie ? Czy stabilny, czy 100 % sprawnosci ? ; > Przede wszystkim, gdzie znajdę tą wersje CWM bo szukam, szukam i nie mogę dorwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 haha "Koniec. I tak nie będzie działać;)" no nieźle xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 @DaRkShAdOw miałem go chwilę, fajnie zthemowany stock, jednak to stock JB+więcej touchwizowych upiękniaczy żrących zasoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 hah, a mi.. zaraz co to było.. a, złapał bootloop chyba źle launcher wgrałem ale w twrp file manager partycja system była pusta O.o więc przywróciłem CM i.. tu się zaczyna wszystko.. zaczeły sie robić problemy z pamięciami i partycjami więc wgrywam 3 plikowca z pit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 możliwe że ten rom nie posiada roota, a Ty chciałeś wejsć w /system, więc to normalne że nic nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 ma roota ale to w twrp recovery w file manager patrzyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 @DaRkShAdOw bardzo możliwe że TWRP nie współgrało z tym kernelem od romu, za moich czasów kiedy ja miałem ace 2, to jedyna funkcja doytku w recovery, był slide w góre, w dół etc w cwm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 ale był wgrany chrono [emoji14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Albo to ja mam tępy internet albo to kolejny plik z yadi.sk który mi się pobrać nie chce. A szkoda, bo miałem na niego wielką ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Yadisk też mi na pc nie szedł próbuj przez apke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi