jankessster Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Potrzebny mi oryginalny firmware to tego tabletu w wersji andka 4.1.2 sammobile każe sobie siedzieć i ściągać koło 8 godzin. Jak ktoś by miał to bym poprosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 na sammobile każe ci sciągać w takim czasie?Ja pobrałem tam stock do ace 3 w 30 min. Inna strona to: http://live.samsung-updates.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 22 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Stock 4.1.2 to jakies 750 mb i predkosc pobierania 30 kB/s wiec szały nie ma. Co do linku który podałeś to przenosi na te samą stronę co sammobile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Obawiam się, że innej strony nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 22 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 No to h*jnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jankessster
Potrzebny mi oryginalny firmware to tego tabletu w wersji andka 4.1.2 sammobile każe sobie siedzieć i ściągać koło 8 godzin. Jak ktoś by miał to bym poprosił
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi