Riseofeagle Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Witam odblokowalem bootloader w swoim htc one s C2 i chciałem zainstalowac cyanogenmoda na htcku i nie zauwazylem ze instrukcja clockworkmod recovery + root htc jest do s4 i teraz telefon sam mi sie resetuje... Jak moge uruchomic telefon na nowo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Spróbuj za pomocą tego http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/828-htc-one-s-s4clockworkmod-recovery-root-htc-one-s-all-in-one/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Riseofeagle Opublikowano 21 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 tak podziałałem w tym programie htc one s ze odpala mi sie automatycznie przy starcie telefonu team win recovery project... Kurde da sie to wszystko jeszcze naprawić ? Widze ze jestes bardzo obeznana osoba... co (o ile sie da) mam zrobic zeby jakos postawic na nogi ten telefon ?? dopiero zaczynam przygode z tego typu zabawami na htc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Wgraj odpowiednie recovery za pomocą tego programu. Następnie pobierz CyanogenMod i wgraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Riseofeagle
Witam odblokowalem bootloader w swoim htc one s C2 i chciałem zainstalowac cyanogenmoda na htcku i nie zauwazylem ze instrukcja clockworkmod recovery + root htc jest do s4 i teraz telefon sam mi sie resetuje... Jak moge uruchomic telefon na nowo ?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi