jankessster Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Cześć ludzie, od jakiegoś czasu widze że ludzie siedzący na ósemce i 8.1 nie wiedza ze system nie instaluje im jak w siódemce sterowników do fastboot-a itp. Dlatego mam pytanie moglibyście jakąś pomoc zrobić. Np ten kto się by zalogował oznaczył by jaki ma OS i gdyby miał te ósemke to by przychodziło mu na maila wiadomosc o tym i jakiś tutek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Zupełnie nie rozumiem o co chodzi O.O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Jemu chodzi o to, iż Win 8 filtruje instalator. Sprawdza certyfikaty podczas instalacji. Jeżeli są stare /lub ich nie rozumie, to je blokuje i nie pozwala zainstalować. Najlepsze jest to, że nie informuje o tym właścicela Tu masz poradnik jak wyłączyć sprawdzanie instalatora : http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1333-fastboot-adb-driver-fix-dla-windows-8-z-komunikatem-wating-for-devices/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 19 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 No bo spójrzcie sporo osób które mają problem mają nie zainstalowane sterowniki na windows 8 i wzwyż więc można by jakiś uniwersalny tutek na początek dla nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 sudo apt-get install android-tools-adb android-tools-fastbootEh posiadacze windowsow zawsze maja problemy Poradnik jest, Neo go wskazał. Można by się pokusić o napisanie skryptu (niestety - windows, Avasty i inne pierdoły wywalą 8126497814209 błędów że wirus bo zmienia certyfikaty), a na XDA widziałem chyba że ktoś już go wykonał. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2588979 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 To możesz go zrobić Już tak wychodzisz przed szereg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 19 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 No czekamy cheq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 na co? Na coś co podałem w poście wyżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 19 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Nadgorliwość nie zawsze jest dobra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Poradnik jest, Neo go wskazał. Można by się pokusić o napisanie skryptu (niestety - windows, Avasty i inne pierdoły wywalą 8126497814209 błędów że wirus bo zmienia certyfikaty), a na XDA widziałem chyba że ktoś już go wykonał. TU Pogrubione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 A gdzie napisałem że (ja) go zrobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 19 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Mnie nie chodzi o to żebym to ja miał link do opisu tylko żeby nowi użytkownicy dostawali go gdyby mieli win 8 i 8.1 . Cheq sam sie zaproponowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beep Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Na tech preview nie ma tego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 chwila, chwila a wsparcie sprzetu jest? jak sprzet nie ma dedykowanych sterowników to kicha z tego, imho ja kamerke z sterownikami do xp zainstalowałem i nie było problemu a mam w8.1 ^^ tak zę to nie tak, ze w8.1 jest winny a w 90% user podaj ID urządzenia to sie znajdzie sterowniki dedykowane... a filtracja to miała każdy sprzet, bo jakoś musza odrózniać sterowniki od starszej wersji nie? Teraz wiem dlaczego bilans światłości upada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Provectus , w windows 8 i 8.1 jest dużo ciężej zainstalować sterowniki , są one ale trzeba odblokowac instalację sterowników nie podpisanych przez ms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Provectus , w windows 8 i 8.1 jest dużo ciężej zainstalować sterowniki , są one ale trzeba odblokowac instalację sterowników nie podpisanych przez msbzdura, instalowałem duzo rzeczy i nic... bez problemu z trybem zgodnosci zainstalowało i działało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Instalowales sterowniki adb fastboot też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 bez problemu działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2588979okno z w8.1 no prosze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Sprawdź czy są w menedżerze urządzeń te sterowniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 a dlaczego nie mają byc? pobierz najnowszą wersje, z starszą były problemy z tego co wiem i zaktualizuj C++ i usuń KB2917929 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 To sobie poczytaj dlaczego się sterowniki adb nie chcą instalować w windows 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 To sobie poczytaj dlaczego się sterowniki adb nie chcą instalować w windows 8na w8 nie wiem, ja mam w8.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Szkoda czasu na ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi