Sky Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Witam. Wgrałem boot.img przez flashtoola potym zainstalowałem przez CWM system zresetowałem telefon i cały czas jest pokazane LegacyXperia do cwm dam rady wejść, przywracałem stary system ale też nie działa jak to naprawić? prosze pomóżcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sky Opublikowano 19 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 4.0.4 masz ? niby uszkodzony ?no bo robiłem backupa, testowałem inne systemy ale podczas przywracania myślę że coś poszło nie tak ;/4.0.4 masz ? niby uszkodzony ?w sumie juz sam nie wiem co robić... telefon sam się wyłącza z powodu błędu baterii, przycina się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Mowię ci że ja też takie coś miałem zrób tak jak ci mówie i sie nie przejmuj. Naładuj go i mimo tego że ci za chwile 100 procent pokazuje to ładuj go dobre kilka godzin. potem zuzyj baterie i jak ci padnie to go nie właczaj ani nie ładuj przez jakieś 8 godzin potem bedzie wszystko ok. zrob tak jak ci mówie ja też często to mam kiedyś poruszałem ten temat na moim Arc S . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sky Opublikowano 19 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Mowię ci że ja też takie coś miałem zrób tak jak ci mówie i sie nie przejmuj. Naładuj go i mimo tego że ci za chwile 100 procent pokazuje to ładuj go dobre kilka godzin. potem zuzyj baterie i jak ci padnie to go nie właczaj ani nie ładuj przez jakieś 8 godzin potem bedzie wszystko ok. zrob tak jak ci mówie ja też często to mam kiedyś poruszałem ten temat na moim Arc S . ok spróbuje Mowię ci że ja też takie coś miałem zrób tak jak ci mówie i sie nie przejmuj. Naładuj go i mimo tego że ci za chwile 100 procent pokazuje to ładuj go dobre kilka godzin. potem zuzyj baterie i jak ci padnie to go nie właczaj ani nie ładuj przez jakieś 8 godzin potem bedzie wszystko ok. zrob tak jak ci mówie ja też często to mam kiedyś poruszałem ten temat na moim Arc S . a z tym kernel to tak w 50% chodziło mi o aktualizacje bo wyskoczyła mi że moge i właśnie pisze w programie PC Companion że mam jakieś oprogramowanie (chodzi o wgrywane) a tylko kernela nie mam oryginalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 ale pc companion by ci nie pomógł poniewaz masz inny kernel niz oryginalny i by ci pokazał bład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sky Opublikowano 19 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 ale pc companion by ci nie pomógł poniewaz masz inny kernel niz oryginalny i by ci pokazał bładczyli nie ma szans zebym zaktualizował system? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Dałem ci linka wyżej pobierz flashtoola i będziesz miał najnowszy system Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sky Opublikowano 19 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Dałem ci linka wyżej pobierz flashtoola i będziesz miał najnowszy systema jak myślisz opłaca się instalować 4.4 CreamCaramel coś takiego jakiegoś użytkownika z tego forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sky
Witam. Wgrałem boot.img przez flashtoola potym zainstalowałem przez CWM system zresetowałem telefon i cały czas jest pokazane LegacyXperia do cwm dam rady wejść, przywracałem stary system ale też nie działa jak to naprawić? prosze pomóżcie!
32 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi