Sky Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Witam. Wgrałem boot.img przez flashtoola potym zainstalowałem przez CWM system zresetowałem telefon i cały czas jest pokazane LegacyXperia do cwm dam rady wejść, przywracałem stary system ale też nie działa jak to naprawić? prosze pomóżcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 nie nie opłaca się 4.4 cm na nasze telefony bo strasznie wolno chodzi. Kręcisz strasznie najpierw cos ci nie dziala potem chcesz kernel stock , niby masz jakis inny kernel i ci pc companion pokazuje update , skoro masz ics to nie masz juz update-ów wieć przestań kręcisz bo to jest denerwujące nie słuchasz co sie do ciebie mowi tylko sam sie upierasz na jakies customy, uwalisz telefon własnym egozimem zobaczysz .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 jaka wersja legacy xperia ? Haida pobrales czy hallon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sky Opublikowano 18 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 jaka wersja legacy xperia ? Haida pobrales czy hallon ?o to chodzi że jakiegoś użytkownika stąd http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/2311-xperia-neo-v-cream-cramel%E2%84%A2-442/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 ale ja ciebie pytam co wgrałes takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sky Opublikowano 18 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 ale ja ciebie pytam co wgrałes takiegodobra wgralem wszystko od nowa działa... teraz tylko spróbować przywrócić do starego systemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 mówgłbyś współpracować ? po co piszesz posty skoro i tak nie słuchasz co sie mówi a wszystko sam robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sky Opublikowano 18 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 mówgłbyś współpracować ? po co piszesz posty skoro i tak nie słuchasz co sie mówi a wszystko sam robisz?dobrze, przepraszam to się już nie powtórzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Opisz co masz i na czym stoisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sky Opublikowano 19 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Opisz co masz i na czym stoiszotóż teraz mam kolejny problem, wgrałem inny kernel dzieki czemu mogłem odpalić telefon ale teraz jest problem z bateria, ponieważ ładowałem go w nocy i z rana bateria była pełna po 3 godzinach nadal pisze 100% i w pewnym momencie spada na 0 i telefon sie wyłącza moge go wlaczyc ale znowu jest tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 też to mam jak wgywam stocka np z 4.4 na 4.0.4. zrób tak : naładuj go kilka godzin jak siądzie to go zostaw . ja go zostawiam na noc bez ładowania wtedy. a potem ładuje sie już normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sky Opublikowano 19 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 też to mam jak wgywam stocka np z 4.4 na 4.0.4. zrób tak : naładuj go kilka godzin jak siądzie to go zostaw . ja go zostawiam na noc bez ładowania wtedy. a potem ładuje sie już normalnie a jest możliwość wgrania orginalnego kernela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 tak, możesz nawet cały system oryginalny postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sky Opublikowano 19 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 tak, możesz nawet cały system oryginalny postawićmi zależy tylko na kernelu, czy mógłbyś mi podać link do pobrania? bo ja nic nie znalazłem ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Ale chcesz oryginalny kernel do custom roma ? nie bedzie ci to działać wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sky Opublikowano 19 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Ale chcesz oryginalny kernel do custom roma ? nie bedzie ci to działać wtedy.chce oryginalny kernel do stocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 ICS czy GB ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sky Opublikowano 19 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 ICS czy GB ? ICS,GB co to? ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Android Ice Cream Sandwich (4.0.X) czy tez Andorid GingerBread (2.3.X) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sky Opublikowano 19 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Android Ice Cream Sandwich (4.0.X) czy tez Andorid GingerBread (2.3.X) ICS mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 System operacyjny,ICS - Ice Crame Sandwich (4.X.X)GB - GingerBread (2.3.X) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 I tak czy siak jesli wgrasz stock kernel a masz custom to ci system nie wstanieCale oprogramowanie masz tu http://xperiafirmware.com/8-firmware/16-sony-ericsson-xperia-neo-v-mt11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sky Opublikowano 19 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 I tak czy siak jesli wgrasz stock kernel a masz custom to ci system nie wstanieCale oprogramowanie masz tu http://xperiafirmware.com/8-firmware/16-sony-ericsson-xperia-neo-v-mt11no to mam kappe, musze nowy system wgrywac bo ten wyglada na uszkodzonego ;/ gdy go odlaczylem od ladowania po kilku minutach wyskoczylo 0 procent baterii i telefon sie wylaczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 a nie mozesz powiedzieć jaki masz teraz system wgrany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sky Opublikowano 19 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 a nie mozesz powiedzieć jaki masz teraz system wgrany ?mam stocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 4.0.4 masz ? niby uszkodzony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sky
Witam. Wgrałem boot.img przez flashtoola potym zainstalowałem przez CWM system zresetowałem telefon i cały czas jest pokazane LegacyXperia do cwm dam rady wejść, przywracałem stary system ale też nie działa jak to naprawić? prosze pomóżcie!
32 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi