NeoCM Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Ten problem, to naprawdę jest problem... Podczas wgrywania firmware możesz go uwalić na dobre... A jak się wgra..to będzie dobrze.Masz 50% szansy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuki iro Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Witam. Po wgraniu nie widzi mi w kompie...nie mogę się połączyć przez usb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeon Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Gdy podłączasz telefon do komputera, na telefonie wyskakuje powiadomienie o podłączeniu. Kliknij w to, i wybierz "Włącz nośnik USB"... może pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuki iro Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Veeon nie wyskakuje żadne powiadomienie...i nic sie nie dzieje....jak próbowałem używać jako routera też nie wyskakuje nic ale chociaż działa...wogóle cos mi sie pochrzaniło z telefonem bo miałem wgrany DARKCM 11.0.0-RCO i było wszystko eleganco...miałem mały wypadek i telefon sie wykompał i od tamtej pory nie moge nic wgrac powyżej CM10...TWRP 2.6 jeszcze chodzi ok ale już TWRP 2.7 sie zacina i nie odpala...a nie moge znalezć nic żadnego romu żeby wszystko działało bez zarzutu....może macie jakieś propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Spróbuj http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1055-cyanogenmod-jak-w%C5%82%C4%85czy%C4%87-debugowanie-usb/?p=5966 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuki iro Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Debugowanie miałem włączone...i dalej nic...Dziś rano wgrałem [ROM][iCS][iMM76L] CyanogenMod 9 Final Release (EOL) i śmiga dobrze .Zastanawiam sie czemu nie chce mi wejść TWRP 2.7... Po uruchomieniu wyskakuje logo i nic sie nie dzieje,tzn nie uruchamia sie w trybie recovery...chce wrócić do DarkCM11.0.0 i nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Wiesz co.. Samsung tak czasem ma. I nie da się nic zrobić.Będziesz musiał wgrać stocka, a potem znów CWM i dopiero rom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuki iro Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 no i tak robiłem..najpierw stock a potem CWM i rom....może coś zle robie ,niewiem(nie ta kolejność)...bo robie tak: CWM,pełen wipe,kernel,dalvik i cache wipe,rom,gapps,dalvik i cache wipe, reboot system Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 A CWM wgrałeś starsze niż 6.0.4.x i TWRP 2.7.0.X - powtarzam starsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuki iro Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Tak. Z TWRP 2.6.0 nie ma problemu,uruchamia się normalnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 w/w recovery są dedykowane dla romów Kit Kat.Tylko i wyłącznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuki iro Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Czyli najpierw wgrać rom potem recovey?Udało się...po wielu godzinach udało się wgrać CM-11.0-20140321-ION-dev_connection_team-release4-ariesve. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxis72 Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 hejodświeżam problem z nagrywaniem wideoczy już ktoś rozwiązał ten problem?podobnie występują problemy z googlemaps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Zainstaluj alternatywną aplikację ze sklepu może pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Liczkowski Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Po zainstalowaniu tego androida SmoothieJB, nie działają żadne aplikacje. Galeria i inne. Pokazuje się tylko jakiś błąd.Wiecie może co trzeba zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Napisz nam jaki to błąd. No, bo jak mamy Ci zaradzić?To jak mówienie lekarzowi jestem chory przez telefon heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Liczkowski Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 To wieczorem jak wroce do domu, zainstaluje na nowo i Ci powiem. Bo nie wiem jak ten blad dokladnie wygladal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi