NeoCM Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Będziesz miał problem.. bo nie dogrywa się takich rzeczy.Nie ma zbytnio modów na to.Autor dźwięki temu polepszył system. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cris1920 Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 No to chyba trzeba zrobić roota na stockowym romie i tyle :/ Dzięki za chęć pomocy jak byś się jednak czegoś więcej gdzieś dowiedział to daj znać będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Osiak Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Źle zrobiłem i telefon do wyrzucenia ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Odin i próbuj przywrócić oprogramowanie układowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Wgraj po prostu stocka używając odina kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patorex xx (Mrasu) Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opłaca się podmienić za stock'a? : d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Myśle że w tym stanie jaki masz telefon to raczej cię nie zadowala a stock ci pomoże ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malacha Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 E:Error in /sdcard/TurboTrend.zip(Status 0)Installation aborted... Jakieś pomysły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Uszkodzony plik .zip pobierz raz a porządnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malacha Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 No dobra. Rom zainstalowany, lecz nie ma ani sklepu play ani usług google... Co teraz?Wszystko ogarnięte, google play pobrany z neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IxaiR Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Mam pytanko, czy ten rom ma jakieś ważne bugi czy nie, bo się waham z instalacją, dziękuję. I czy można to zrobić przez CWM recovery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Z tego co mi wiadomo to bardzo stabilna wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IxaiR Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Dzięki, a da radę przez CWM? Bo czytałem ''Radzę nie falshować nic innego przez to CWM, gdyż nie jest w pełni kompatybilny z Androidem 4.2.2''. Chyba, że da się zrobić roota po wgrywaniu softa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Przez CWM instaluj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IxaiR Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Dzięki wielkie, jeszcze jedno pytanie Zrobiłem pełnego backupa przez adb,a plik zajmuje tylko 982kb,czy to dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Zgraj lepiej co potrzebne na komputer i potem ponownie wrzucisz. Nigdy nie robie kopi przez system. Może ktoś innym coś powie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 trzeba było zrobić backup przez apke ze sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IxaiR Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Oprócz adb zrobiłem kopię wszystkich aplikacji w helium, co chyba mi wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Szczurek Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 czy tylko mi link nie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Działa tylko trzeba troszeczkę poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IxaiR Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Pytanko, jak wchodzimy w mounts and storage to coś tam klikamy? Bo nic nie jest napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timi90 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Witam czy ktoś może wrzucić na inny serwer ten rom? Nie mogę pobrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 musisz to pobrać na pc z kompatybilną przeglądarką z html5 bodajżemi działaspróbuj poprzez najnowszą mozille Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timi90 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Właśnie przez mozille nie mogłem pobrać, zatrzymywało się na 60% potem info wyskoczyło, że muszę coś zainstalować do przeglądarki. Zainstalowałem i nie chciało pójść dalej niż 60% wariowało coś, postęp pobierania szedł do 60%+ i spadało do 50% i tak w kółko. Poradziłem sobie z tym problemem za pomocą przeglądarki google chrome. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VMAJSTER Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Rozumiem, że działa na S7580? @edit2: Na jakim androidzie jest oparty ten rom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi