Witam. Poszukuje telefonu z androidem do codziennego użytku. Wcześniej byłem posiadaczem HTC Desie Z na CM10.1 i gdyby nie sprzętowa QWERTY i jeden rdzeń (choć podciągnięty do 1,6) pewnie miałbym go do teraz. Moje wymagania: dwurdzeniowy procesor i minimum 768RAM. Musi mieć widoczną diodę powiadomień i klawisze na obudowie w stylu Desire Z, czyli krótko mówiąc inny patent niż wielki przycisk na środku dołu obudowy (jak chyba każdy Samsung). Zdjęcia robię rzadko, muzyki słucham głównie w samochodzie albo na słuchawkach, więc nie są to aż tak istotne parametry. Musi mieć możliwość wgrania CM w wersji co najmniej 10, choć 11 nie było by źle (preferuję czystego Androida, bez nakładek). Cena do około 450zł. Pomożecie?
Pytanie
ufozkosmosu
Witam.
Poszukuje telefonu z androidem do codziennego użytku. Wcześniej byłem posiadaczem HTC Desie Z na CM10.1 i gdyby nie sprzętowa QWERTY i jeden rdzeń (choć podciągnięty do 1,6) pewnie miałbym go do teraz. Moje wymagania: dwurdzeniowy procesor i minimum 768RAM. Musi mieć widoczną diodę powiadomień i klawisze na obudowie w stylu Desire Z, czyli krótko mówiąc inny patent niż wielki przycisk na środku dołu obudowy (jak chyba każdy Samsung). Zdjęcia robię rzadko, muzyki słucham głównie w samochodzie albo na słuchawkach, więc nie są to aż tak istotne parametry. Musi mieć możliwość wgrania CM w wersji co najmniej 10, choć 11 nie było by źle (preferuję czystego Androida, bez nakładek). Cena do około 450zł. Pomożecie?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi