januszXXX Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Samsung Galaxy S IICyanogenMod 11.0-InstallerXNPQ32PAndroid 4.4.4Mam słuchawkę bluetooth Samsung HM1200. Kiedy miałem oryginalny soft androida, słuchawka działała bezproblemowo. Po zainstalowaniu Cyanogenmod urządzenia się nie widzą. Any idea? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Raczej nie.CM nie wspiera tej słuchawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Zwykła słuchawka bluetooth. Spróbuj z jakąś inną jeżeli masz możliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RockNRolla Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Jak nie wspiera jak mam ta sluchawke i wszystko dziala. Dziala na CM 4.4.4, na starszych tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Ale cm nie masz instalowanego poprzez installer ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mozej Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 U mnie na S2 z 4.4.4 jest problem ze słuchawką BT Samsung WEP 570, ogólnie problem jest i go nie ma. Problem pojawia się jak telefon jest np. bez restartu przez tydzień. Wiadomo, przez tydzień nałapie syfu po pamięci i trzyma bzdury. W tym momencie jak podłącze słuchawkę BT, mogę odebrać czy wykonać połączenie, ale często po zakończeniu połączenia urządzenie się zawiesza. Jednak jak zrobi się restart słuchawki to wtedy nie ma problemu z odbiorem czy wykonywaniem połączeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RockNRolla Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Ja akurat instalowalem przez instaler 4.3.1 i nigdy nie bylo problemu ze sluchawka HM1200 + S2Teraz mam update na 4.4.4 i dalej bajkaJanusz w jaki sposob parujesz sluchawke z telefonem? Ustawiasz w telefonie aby byl widoczny? Moze zmien nazwe telefonu w opcjach bluetooth.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
januszXXX
Samsung Galaxy S II
CyanogenMod 11.0-InstallerXNPQ32P
Android 4.4.4
Mam słuchawkę bluetooth Samsung HM1200. Kiedy miałem oryginalny soft androida, słuchawka działała bezproblemowo. Po zainstalowaniu Cyanogenmod urządzenia się nie widzą. Any idea?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi