scorup29 Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Tak jak w temacie, mam problem z cyanogenmod 7.2 na mojej defce. Na początku jak ją zainstalowałem to takiego problemu nie było, a mianowicie często wyskakuje mi problem z siecią, nad wskaźnikiem sieci pokazuje się małe r i nie mogę pobierać żadnych danych. Dopiero jak wejdę w ustawienia sieci i na nowo wyszukam sieć, to wszystko jest ok przez pewien czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Zmień Kernel. To powinno rozwiązać problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scorup29 Opublikowano 2 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Właśnie nie wiem gdzie go zdobyć, szukałem na http://quarx2k.ru ale nie potrafię się tam połapać co i jaki ściągnąć. A może powinienem zainstalować nowszą wersję cyanogenmod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi