dasiek Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 który z tych wybrac? jestem daleko za murzynami w temacie wiec pomoc kogos "na czasie sie przyda". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Ja bym wybrał z ultra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Zależy do czego... G2 chyba jest z nich najlepszym kompromisem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Ja tu brałbym LG G2.Ma większe sparcie w romach niż Z ultra i ta z1 compact. SGS4 to tez dobry wybór, ale G2 ma leszą kostrukcję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 2 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Telefon jeśli nie będzie sprzedawany "od razu po zakupie" będzie zwykłym telefonem użytkowym. Osoba która go będzie brała niezbyt chce się bawić w Romy/Modyfikacje etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Z Ultra to kolos. Ale wydaje się plastikiem. Fajne duże urządzenie ale nie zbyt poręczne.Z1 Compact, lepszym wyborem była by zwykła Z1 Ja nadal pozostaje przy LG lub Samsungu.Samsung jest bardziej narażony na otarcia i obicia. Taką piękną ma konstrukcję. Nie wydaje mi się, aby G2 był gorszy. ja teraz bardziej przyglądam się nowym tworom LG.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 2 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Właśnie sam myślę ze w takim przypadku G2 byłbym najlepszym rozwiązaniem. aczkolwiek - chciałbym zapoznać się z opinią innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PolaQ Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Ja z wyżej wymienionych telefonów wybrałbym LG G2. Lepszy procek, większa bateria i odrobine większy ekran względem SGS4. Z1 Ultra to taki prawie że niedorośnięty tablet 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dasiek
który z tych wybrac? jestem daleko za murzynami w temacie wiec pomoc kogos "na czasie sie przyda".
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi