Raen Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Siemanko, od pewnego czasu męczy mnie pytanie czy warto instalować tą aktualizację bo czytałem że są z nią jakieś problemy i nie da się jej zainstalować. Co o tym myślicie? Warto? Nic się nie spieprzy? Wysłane z mojego GT-I9100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 To zależy. Dla osób, które chcą szybko zainstalować CM, to dobry sposób.Ale ta wersja przez CM installer ma swoją wadę. Bo nie można potem pobierać aktualizacji, prócz tych, które wyjdą poprzez updater. Dlatego ja wolę instalować ręcznie.I oczywiście występują błędy podczas instalacji w taki sposób (przez instalator), a niektóre urządzenia mają problem z identyfikacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raen Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Czyli mówisz że lepiej ręcznie tą jedenastkę zainstalować jak już? Jeszcze jedno pytanie są jakieś wielkie zmiany względem 10.2? Wiem że jest kit kat ale poza tym jest coś miażdzącego? Wysłane z mojego GT-I9100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 WyglądWydajnośćI inne usprawnienia niesione w samym KitKacie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raen Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Na s2 nie powinno być żadnych ścinek itp. tak? Zależy mi na płynnej pracy telefonu a jeśli ma mi się ciąć to wolę zostać przy 10.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Rozeznaj rynek z romami na bazie CM i AOPK. CO do przycinek, na każdym telefonie rom reaguje inaczej, rożnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raen Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 A jaka jest różnica między CM a AOPK? Który jest lepszy czy wszystko zależy od telefonu? Wysłane z mojego GT-I9100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi