Arianv8 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Witam.Mam kilka pytań 1: Jak mogę szybko i łatwo zrotowac telefon? 4,3 z końcówką 15.4.a,23Fajnie by było gdyby to było jednym kliknięciem2: czy można w M-ce przenosić gry na sd bez rota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 1. http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1849-sony-xperia-m-root-owanie-android-43/ Jednym kliknięciem, spróbuj programem Eroot, działa na większości Xperii, lecz nie jestem pewnie czy z eMką zadziała, warto spróbować.2. Niestety nie ma takiej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arianv8 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Ostatnie pytanie czy w sony Xperia M to normalne że nie można przenosić apki i gry na sd? Czy tylko w mojej jest taki błąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ryoPL Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 To nie jest błąd, jest to standard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Arianv8
Witam.
Mam kilka pytań
1: Jak mogę szybko i łatwo zrotowac telefon? 4,3 z końcówką 15.4.a,23
Fajnie by było gdyby to było jednym kliknięciem
2: czy można w M-ce przenosić gry na sd bez rota?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi