Arianv8 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Witam.Kilka dni temu kupiłem sobie M-ke nową z plusa i chciał bym się dowiedzieć czy jest możliwość wgrania niebrandowanego czystego softu bez robienia ROOT-a i odblokowywania Botloadera ?PozdrawiamWysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ryoPL Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Oczywiście że jest! Pobierasz ten program.http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1575-xperia-m-flashtool-narz%C4%99dzie-do-wgrania-firmware-mod%C3%B3w-i-innych/Szukasz i pobierasz interesującą cie komplikacje (FTF) :15.1.C.1.17 - 4.1.2 wersja z jaką trafił na rynek.15.1.C.2.8 - 4.1.2 15.4.A.0.23 - 4.3 15.4.A.1.9 - Najnowsza 4.3 Wchodzisz w folder flashtool-> drivers, instalujesz sterowniki. Potem otwierasz flashtool, klikasz pioruna i flashmode.Wybierasz pobrana komplikacje.Jeżeli chcesz zachować dane to odznacz wipe data. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arianv8 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Ten telefon aktualnie jest bez roota i bez odblokowanego botloadera dla tego pytam czy się da bo kolega mówi ze musi być root bo musi być wgrany CWMWysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zeby wgrać stocka nie musi byc roota, ani cwm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ryoPL Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Root + odblokowany BL musi być przy wgrywaniu custom rom'a. Ale oficjalne oprogramowanie producenta możesz spokojnie wgrywać nie posiadając roota i unlockBL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Arianv8
Witam.
Kilka dni temu kupiłem sobie M-ke nową z plusa i chciał bym się dowiedzieć czy jest możliwość wgrania niebrandowanego czystego softu bez robienia ROOT-a i odblokowywania Botloadera ?
Pozdrawiam
Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi