dasiek Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 (edytowane) (Nazw zbytnio nie kojarzę - jeśli się pomyliłem proszę moderatora o poprawę )Kto w "temacie" ten zna i przedstawiać nie muszę. Po kilku miesiącach korzystania z CWM recovery 4ki przeniosłem się na 5kę (Screen zapożyczony)Instalacja : (Wymaga Sterowników Fastboot!) Wyłączony telefon podłączamy do kompa trzymając klawisz VOL- (Fastboot) Włączamy cmd i wpisujemy cd Sciezka:AndroidSkdplatform-toolsi wpisujemyfastboot flash recovery Sciezka:sciagnietegorecovery.imgi cieszymy się nowym recovery.Warto wspomnieć że jesli klawisz WSTECZ nam nie działa - korzystamy z klawiszu SZUKAJ.do pobraniahttps://www.dropbox.com/s/c6g3lgt5zjynwcp/recovery.img Edytowane 5 Lutego 2013 przez CheQ Podaj link do tematu na XDA !! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smiglo24 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Cześć Nie moge zainstalować "cannot load recovery.img"...?Sorki coś musiałem robić nie tak bo już działa Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Spróbuj recovery.img wrzucić na Kartę SD i za pomocą Recovery Managerhttp://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=902240&d=1329260177 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smiglo24 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 tak jak napisałem wyżej ..już wsio ok Jeszcze raz dzięk Z nazwy obrazu recovery trzeba usunąć ".img" reszta jak w poradniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaa97 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Wielkie dzięki wszystko działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek95112 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Widzę, że coś fajnego się tworzy na alcatela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi