Dominik Rosiek Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Od kilku dni mam problem który polega na braku dzwonka przy połączeniach przychodzących . Sms i reszta dźwięków działają prawidłowo lecz ten jeden najważniejszy nie działa. Czego to może być problem ? Jak go naprawić ? Głośność mam na max . Mam CW 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BR4KUS Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Sprobuj zmienic dzwonek na inny, jak nie zadziala to zrob przez cwm wipe cache i dalvik cache, napewno nie zaszkodzi, a kto wie... Moze pomoze Wysłane z mojego Xperia Sola przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dominik Rosiek Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Nie działa niestety ;c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 A nowszego systemu nie ma?chociażby 10.2 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dominik Rosiek Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Pewnie jest ale ja się w tym nie bawię . CM wgrał mi kumpel a teraz już nie mam kontaktu z nim . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 A to jak sobie chcesz poradzić z problemem w takim wypadku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Dominik Rosiek
Od kilku dni mam problem który polega na braku dzwonka przy połączeniach przychodzących . Sms i reszta dźwięków działają prawidłowo lecz ten jeden najważniejszy nie działa. Czego to może być problem ? Jak go naprawić ? Głośność mam na max . Mam CW 9
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi