Cześć zastanawiam się nad kupnem nowego telefonu (mój stary SGS nie daje już rady nawet na CM 11) i celuje raczej w jakieś starsze flagowce bo najkorzystniej wychodzą biorąc pod uwagę cenę i specyfikacje. Konkretnie skupiłem się nad tymi dwoma (oczywiście jak macie jeszcze coś w podobnej cenie to śmiało proponujcie):
Lg g2 Oneplus One
Procesor - Snapdragon 800 (4 x 2,26) -Snapdragon 801 (4 x 2,50)
Pamięć- 2GB RAM - 3GB RAM
Bateria-3000 mAh- 3100 mAh
Port podczerwieni- Jest - Nie ma
Warianty/cena: - 16 GB za 1100 zł - 16 GB za 1175 zł
- 32 GB za 1224 zł - 64GB za 1389 zł
Design -Bardziej mi się podoba (jest mniejszy - Jest trochę większy ale nie miałem go w ręce i ma wąskie ramki) ale nie miałem go w ręce
-Pod (mniejszą) uwagę biorę jeszcze Nexxusa 5. -Nie wiem jak z serwisem z Oneplus One w Polsce? (Muszę go gdzieś wysyłać?). -Lg g2 D802 Posiada CDMA? Bo znalazłem takie informacje ale to chyba ktoś pomylił z innymi wariantami tego modelu.
-Oneplus One ma w standardzie gappsy? - Możecie podawać jeszcze innne zalety i wady (w użytkowaniu, hardware, software) o których zapomniałem albo nie znałem albo sugestie innych telefonów.
Pytanie
mivosz
Cześć zastanawiam się nad kupnem nowego telefonu (mój stary SGS nie daje już rady nawet na CM 11) i celuje raczej w jakieś starsze flagowce bo najkorzystniej wychodzą biorąc pod uwagę cenę i specyfikacje.
Konkretnie skupiłem się nad tymi dwoma (oczywiście jak macie jeszcze coś w podobnej cenie to śmiało proponujcie):
Lg g2 Oneplus One
Procesor - Snapdragon 800 (4 x 2,26) - Snapdragon 801 (4 x 2,50)
Pamięć - 2GB RAM - 3GB RAM
Bateria - 3000 mAh - 3100 mAh
Port
podczerwieni - Jest - Nie ma
Warianty/cena: - 16 GB za 1100 zł - 16 GB za 1175 zł
- 32 GB za 1224 zł - 64GB za 1389 zł
Design - Bardziej mi się podoba (jest mniejszy - Jest trochę większy ale nie miałem go w ręce
i ma wąskie ramki) ale nie miałem go
w ręce
-Pod (mniejszą) uwagę biorę jeszcze Nexxusa 5.
-Nie wiem jak z serwisem z Oneplus One w Polsce? (Muszę go gdzieś wysyłać?).
-Lg g2 D802 Posiada CDMA? Bo znalazłem takie informacje ale to chyba ktoś pomylił z innymi wariantami tego modelu.
-Oneplus One ma w standardzie gappsy?
- Możecie podawać jeszcze innne zalety i wady (w użytkowaniu, hardware, software) o których zapomniałem albo nie znałem albo sugestie innych telefonów.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi