Grzegorz Kuba Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 WitamChciałbym zainstalować cm przez installera z ich oficjalnej strony, ale jest mały problem.Jak otwieram aplikacje na telefonie pisze mi: Unspported Device.Wiem co to oznacza ale nie jestem pewien czy podczas instalacji co się zepsuje.Proszę o szybką pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Jaki telefon i jaką wersję chcesz zainstalować? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grzegorz Kuba Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Na sony xperia m2A wersja to nie wiem...http://beta.download.cyanogenmod.org/installbo z tej strony to robiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Ten telefon jest dosyć świeży więc nic dziwnego, że nie jest obsługiwany. Pewnie nawet romów na niego jeszcze nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ryoPL Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Telefon nie znajduje się na liście oficjalnie obsługiwanych urządzeń CyanogenMod, dlatego nie możesz zainstalować bo CM na ten telefon po prostu nie ma. (ale to kwestia czasu) http://wiki.cyanogenmod.org/w/Devices#searchable="xperia m2"; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Grzegorz Kuba
Witam
Chciałbym zainstalować cm przez installera z ich oficjalnej strony, ale jest mały problem.
Jak otwieram aplikacje na telefonie pisze mi: Unspported Device.
Wiem co to oznacza ale nie jestem pewien czy podczas instalacji co się zepsuje.
Proszę o szybką pomoc.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi