pawcio009 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Witam. W mojej Motoroli Moto G występują puste powiadomienia (telefon dzwoni lub wibruje, zapala się dioda). Po odblokowaniu telefonu nie wyświetlają się żadne powiadomienia. Wie ktoś, w czym może być problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Sprawdź jakie aplikacje działają w tle, ewentualnie możesz wyłączyć z nich powiadomienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawcio009 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 to są moje wszystkie aktywne aplikacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ml13 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Może messenger? Z doświadczenia wiem, że lubi płatać figle. Ja zawsze w takich sytuacjach polecam zrobić HR, możliwe że coś się spiepszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawcio009 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Też tak myślę, ale nie usunę go, bo mi sie bardzo często przydaje Dzięki za pomoc, jak ktoś coś będzie wiedział to niech pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pawcio009
Witam. W mojej Motoroli Moto G występują puste powiadomienia (telefon dzwoni lub wibruje, zapala się dioda). Po odblokowaniu telefonu nie wyświetlają się żadne powiadomienia. Wie ktoś, w czym może być problem?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi