Pan Otlet Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Hejka! Otóż dla koleżanki robię root + wgranie romu. Coś jednak się jebło, bo niestety nie da się dzwonić, więc wgrałem inny system, a teraz się nie uruchamia. Nie mogę wejść ani do pamięci telefonu, ani do CWM (nie wiem czemu). Powiem, że zrobiłem tak jak znalazłem na XDA poradniki, wszystkim działa - mi niestety nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Wykonywałeś to? http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/541-l5oblokwanie-bootloadera-i-wgranie-recovery/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Rozumiem, że odblokowałeś bootloader? Obawiam się, że będziesz musiał wgrać stockowy system i wszystko od nowa zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pan Otlet Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Spoko, może być od nowa, ale chciałbym do debilnego CWM wejść, a nawet do tego nie mogę Nadmienię, że CWM już działało bez problemów, ale coś nagle bum, headshot i dupa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 jaki soft wgrałeś przed ogólnym "Bum"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Pan Otlet
Hejka!
Otóż dla koleżanki robię root + wgranie romu.
Coś jednak się jebło, bo niestety nie da się dzwonić, więc wgrałem inny system, a teraz się nie uruchamia.
Nie mogę wejść ani do pamięci telefonu, ani do CWM (nie wiem czemu).
Powiem, że zrobiłem tak jak znalazłem na XDA poradniki, wszystkim działa - mi niestety nie.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi