Hyniek Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zapraszam do zapoznania się z romem opartym na Androidzie 2.3.7 wyglądającym jak KitKat.Rom jest bardzo szybki na stock kernelu, jest prawie czysty, zero aplikacji, podsumowując - lekki, szybki, ładny rom na zablokowany bootloader, ale jak i odblokowany. Zwiera:- xLOUD- KitKat launcher- KitKat statusbar- KitKat icons- Roota- CWM- Klawiature z Xperii T wzorowaną na KitKat- Przeciągniecie w bok by usunąć powiadomienie- I wiele innych Bugi:Nic nie znalałem! Instalacja na zablokowanym booloaderze - Zrootuj telefon, zainstaluj CWM- Wyczyść cache, dalvik- Zainstaluj Gin2KitKat- Reboot POBIERANIEhttp://www.mediafire.com/download/wgyp71e2gc2rjb5/Gin2KitKat_v3.1.0_NeoV.zipOryginalny temat na XDAhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2252325 Screeny: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slimak1 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Chciałbym wgrać sobie ten mod ale nie ogarniam - byłbyś taki miły i dodał opis do odblokowanego po polsku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Metoda wgrywania ta sama co cyanogenmod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slimak1 Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Nie mogę PM CI wysłać by zadać pytanie - odnośnie wgrywanie, spojrzałem na tutorial jak wgrać który jest podwieszony ale mimo tego, nie wiem jak zabrać się za to bo w temacie z Cyanem inne pliki są i nie wiem którymi zastąpić z tego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 żeby wysłać pm musisz sobie właczyc czat For Locked Bootloader:1 - Flash Any Stock Rom Using FlashTools.2 - Root and install CWM using this pack: Root And CWM.zip3 - Enter Recovery, Clear Cache and Davilk Cache.4 - Download Gin2KitKat Rom And Flash it with ClockWorkMod.5 - Reboot and play for a while.6 - Reboot a second time and Enjoy!-----------------------------------------------------------------------------------------For Unlocked Bootloader:1 - Flash Any Stock Rom Using FlashTools.2 - Flash your favorite kernel.3 - Enter Recovery, Clear Cache and Davilk Cache.4 - Download Gin2KitKat Rom And Flash it in Recovery.5 - Reboot and play for a while. 6 - Reboot a second time and Enjoy!tj flasuj przy uzyciu flashtoola stock roma, potem kernel ktory ci pasuje ale żeby była zgodna z romem potem przechodzisz do recovery robisz zestawy wipe-ów, instalujesz rom i po wszystkim dajesz reboot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sky Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Czy mógłbym prosić o więcej ss? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 napisalem spoleszenei w skrócie przeciez pod spodem 1 - Flash Any Stock Rom Using FlashTools.1 - Flash Any Stock Rom Using FlashTools.<-- wgraj dowolne oryginalne oprogramowanie przy uzyciu Flashtoola2 - Flash your favorite kernel. <-- wgraj twoj ulubiony kernel , musi bbyc zgodny z GB 3 - Enter Recovery, Clear Cache and Davilk Cache. <-- wejdz w tryb recovery wyczysc folder cache i Dalvik cache4 - Download Gin2KitKat Rom And Flash it in Recovery.<-- pobierz gin2kitkat i wgraj go w recovery ale szczerze to zrob tak ze pobierz go najpierw i wrzuc na karte sd bo potem nie wgrasz5 - Reboot and play for a while.<-- uruchom ponownie fona 6 - Reboot a second time and Enjoy!<-- uruchom drugi raz i sie baw bla bla bla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 18 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Czy mógłbym prosić o więcej ss? Nie, już nie mam Neo V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi