PolskiSqrwiel Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Witam. Aktualnie posiadam kernel 3.4.45-nAa-03+ i posiadam częste restarty telefonu. Czy może toś napisać link do nowszej wersji tego kernelu? Czytałem że to pomaga ale ludzie coś nie podają linków do niego. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 A jaki rom konkretnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PolskiSqrwiel Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 jest w temacie PosishBlood android 4.2.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 spróbuj zmienic ustawienia procesora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PolskiSqrwiel Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 bawiłem się tym i żadnych rezultatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 A próbowałeś jeszcze raz wszystko po kolei? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PolskiSqrwiel Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 tak.ludzie mają ten sam problem na innych forach i piszą aby wgrać nowszy kernel ale niestety nie podają do niego linku -.-, i do tego ja nie mogę znaleźć tej nowszej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 może wgraj krótyś z nich https://goo.im/devs/nAa/kernels/3.4.x/jb/haida/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PolskiSqrwiel
Witam.
Aktualnie posiadam kernel 3.4.45-nAa-03+ i posiadam częste restarty telefonu. Czy może toś napisać link do nowszej wersji tego kernelu? Czytałem że to pomaga ale ludzie coś nie podają linków do niego.
Dziękuję
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi