Witam. Mam nietypowy problem ze swoim LG L9. Mianowicie temat wygląda tak: Chciałem przekazać telefon dla innej osoby, więc standardowo "Przywracanie do ustawień fabrycznych", pozornie wszystko poszło ok.
Telefon uruchamia się, wita mnie kreator uruchamiania... Dodaje konto google, wszystko standardowo akceptuje, po czym LG prosi mnie abym dodał kolejne konto. Anulacje nic nie pomagają... mogę tylko dodać kolejne konto, po dodaniu następnego dalej to samo.
Jak próbuje dodać konto takie jak już dodałem to LG informuje mnie że takie konto już istnieje.
Telefon miał root'a. Próbowałem już hard resetów. Nic nie pomaga.
Mógłbym prosić o jakieś pomysły? Nigdzie nie napotkałem problemu taki jak mój.
Pytanie
xgregu
Witam.
Mam nietypowy problem ze swoim LG L9.
Mianowicie temat wygląda tak:
Chciałem przekazać telefon dla innej osoby, więc standardowo "Przywracanie do ustawień fabrycznych", pozornie wszystko poszło ok.
Telefon uruchamia się, wita mnie kreator uruchamiania...
Dodaje konto google, wszystko standardowo akceptuje, po czym LG prosi mnie abym dodał kolejne konto. Anulacje nic nie pomagają... mogę tylko dodać kolejne konto, po dodaniu następnego dalej to samo.
Jak próbuje dodać konto takie jak już dodałem to LG informuje mnie że takie konto już istnieje.
Telefon miał root'a.
Próbowałem już hard resetów. Nic nie pomaga.
Mógłbym prosić o jakieś pomysły?
Nigdzie nie napotkałem problemu taki jak mój.
Pozdrawiam
Gregu
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi