her Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Podlaczylam telefon do ladowania a ten sie wylaczyl i nastepnie wyswietlilo sie hard restart kiedy chcialam go zrestartowac telefon ponownie wyswietlil hard restart i tak w kolko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 A tak po Polsku nie da się napisać >? Uczą czegoś na tym Polskim czy gracie w Angry Birds ? Jakbyś go nie rozładował na maxa, to tak by się nie działo.ZOstaw go na 30 minut pod prądem.I nie podchodz do niego, może na ciebie tak reaguje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 her Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 czy pan siobie ze mnie zartuje ?telefon nie byl rozladowany do maxa on poprostu przy ladowaniu gdy juz byl podlaczany do pradu sie wylaczyl i juz nigdy nie wlaczy , tylko hard restart przy wlaczeniu sie wyswietla ale zrestartowac tel sie nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Nie zartuje sobie.Ale ty zwracaj uwagę jak piszesz.Wiesz czym jest interpunkcja? Jak mam zrozumieć zdanie, jak nie opisujesz problemu ? wysfietla -> pisze się wyświetla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 her Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Jak mam problem opisac jak tylko tyle wiem. Telefon dzialal normalnie do pory podlaczenia do pradu, nawet jak byl juz podlaczony patrzylam na godzine i wszystk odzialalo a potem telefon sie wylaczyl probowalam wlaczyc tel ale nie reagowal. Dopiero za ktoryms razem wyswietlil sie hard restart ale tel nie restartuje sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
her
Podlaczylam telefon do ladowania a ten sie wylaczyl i nastepnie wyswietlilo sie hard restart kiedy chcialam go zrestartowac telefon ponownie wyswietlil hard restart i tak w kolko.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi