Mateusz Wapiński Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Witam mam pytanie czy jest możliwość zainstalowania CM 11 na zetke? Ale przez oficjalny instalator? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Jakub131a Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 CM 11 na Xperie Z jest w wersji nightly, więc może być różnie. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Nie polecam instalacji poprzez ten instalator.Potem są problemy z aktualizacją CM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateusz Wapiński Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 A wiadomo kiedy ma być stabilna wersja CM 11 na "zetke"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Znaczy się jest ofijalny CM 11, tylko wersja nightly.https://download.cyanogenmod.org/?device=yuga&type= Kolega napisał wersja nocna. To jest bardziej testowa, ale oficjalna ze strony cyanogenmod.org Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateusz Wapiński Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 To wolę poczekać na stable wersje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mateusz Wapiński
Witam mam pytanie czy jest możliwość zainstalowania CM 11 na zetke? Ale przez oficjalny instalator?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi