mattes11 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Witam. Jestem posiadaczem Xperii T.Chciałbym wgrać CM11 i pytanko jak to uczynić? 1.Telefon jest nie brandowany2.Wersja systemu 4.33.Odblokowany bootloader4.Nie mam żadnych romów,kernelów.Opisy na forach są tak różnorodne i nieskładne że dla osoby początkującej nie do ogarnięcia. Nie wiem czy muszę zejść do niższej wersjiczy mogę robić to na tej,czy potrzebuje roota i cwm,ogólnie to apokalipsa.Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Witam.Bezpiecznie będzie gdy wgrasz niższą wersje softu, prościej jest ją zROOTować. Ale za to będziesz musiał od nowa go odblokować (bootloader) - o ile taką blokadę masz na mysli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Locz33k Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Poprawiłem nazwę tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Nie instaluj 11 gdy na horyzoncie jest już oficjalna 12. http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/3655-sony-xperia-t-cyanogenmod-12-oficjalny/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mattes11
Witam.
Jestem posiadaczem Xperii T.Chciałbym wgrać CM11 i pytanko jak to uczynić?
1.Telefon jest nie brandowany
2.Wersja systemu 4.3
3.Odblokowany bootloader
4.Nie mam żadnych romów,kernelów.
Opisy na forach są tak różnorodne i nieskładne że dla osoby początkującej nie do ogarnięcia. Nie wiem czy muszę zejść do niższej wersji
czy mogę robić to na tej,czy potrzebuje roota i cwm,ogólnie to apokalipsa.Proszę o pomoc
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi